Home

Benefiet concert Gedalja ReUnited

Gedalja ReUnited

In de jaren 80 en 90 was jongerenkoor Gedalja een bekend fenomeen in de regio. Een jongerenkoor wat door heel Europa reisde, maar ook optrad in vele kerken in Nederland. Het koor kende in haar hoogtijdagen zo’n 120! leden en zelfs een heuse ledenstop. Helaas bestaat het ooit fameuze koor niet meer en is het slechts nog een mooie herinnering.

MAAR….

voor één heel speciaal benefietconcert zullen de kelen nog één keer geschraapt worden.

15 februari Gedalja ReUnited!!!

Waarom?
In april 2014 zal een groep van 25 mensen afreizen naar Tanzania om daar de Kilimanjaro (bijna 6000 meter) te beklimmen. Iedere beklimmer heeft als doel voor iedere meter 1 euro in te zamelen. In totaal € 6000,-. Dit geld is bestemd voor de projecten van Dorcas onder de allerarmsten in de regio rondom de Kilimanjaro. Zo worden bijvoorbeeld ouderen ondersteund, die niet meer in hun eigen levensbehoeften kunnen voorzien. Kinderen worden geholpen, zodat ze naar school kunnen. Er wordt geïnvesteerd in basisgezondheidszorg en in boeren die hun eigen bedrijf willen starten.

Een van de klimmers is Marcel van ’t Hul en bij hem leeft de grote wens om een benefietconcert voor dit doel te organiseren met GEDALJA

Wat is de bedoeling?
Op 15 februari zal Gedalja na 10 jaar weer optreden en als vanouds onder leiding staan van Gerrit Koele.
Ook zal praiseband Banner meewerken aan deze avond o.a. door het koor bij een aantal nummers te begeleiden.
’s Middags worden de oud-koorleden verwacht om een aantal van de meeste bekende Gedalja nummers weer scherp in het geheugen te krijgen.
Na een eenvoudige doch voedzame maaltijd, het ophalen van vele herinneringen en het uitwisselen van vele anekdotes staat dan ’s avonds het optreden op de agenda. Ook zal op 1 februari nog een repetitie worden ingepland.
Exacte tijden en locaties volgen nog, maar hou in ieder geval 15 februari vrij.

Doe mee!
Zorg dat je er als oud koorlid bij bent en informeer vooral ook zoveel mogelijk oud leden over deze actie. Laat ook vooral even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je er bij zult zijn en hou vooral www.gedalja.nl in de gaten voor alle laatste informatie en bijvoorbeeld polls over de te zingen nummers!

Connect

Social Network